RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la receptia produsului, insotite de factura, in amabalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice, la adresa: Str.Sergent Ioan D. Cuibaru nr.23 , Bucuresti sect. 3.. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. Ruperea sigiliului de securitate atasat produsului atrage dupa sine scoaterea produsului din categoria celor returnabile!
Intentia de returnare se va comunica fie telefonic, fie prin e-mail!
In cazul returnarii produselor in conditiile de mai sus, Operatorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de Utilizator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile lucratoare, de la data primirii returului, prin transfer bancar. Costurile legate de rambursarea produselor cad in mod integral in sarcina Utilizatorului. In cazul in care produsele nu au fost utilizate conform destinatiei lor normale, Operatorul poate solicita repararea prejudiciului datorat utilizarii neconforme a produsului.
In cazul in care se returneaza o parte din produse (sau toate produsele) si initial s-a beneficiat de transport gratuit si/sau schimb gratuit, se va retine si costul transportului in momentul rambursarii banilor.
Mentionam ca Nu acceptam colete cu ramburs si/sau plata transportului la destinatar!
Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.
Inainte de a alege returnarea produselor va recomandam sa contactati departamentul de relatii cu clientii pentru a gasi solutia cea mai buna in rezolvarea problemei dvs.

RESTITUIREA BANILOR:

A. Restituirea banilor se face prin virament bancar, in termen de 14 zile lucratoare de receptia returului, conform O.U.G 34/2014, art.13, alin. 1, 2 si 3 .
B. In cazul in care ati avut transport gratuit la o comanda  si doriti sa returnati un produs sau produsele din comanda, se va retine taxa de transport de 20 lei.
C. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

În vederea returnării, imprimați formularul de retragere. După ce l-ați completat, îl veți pune în coletul destinat returului.

SCHIMBUL PRODUSELOR

Clientul va putea beneficia de serviciul ” Schimb de produse” doar o singura data/comanda. Se va face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, schimbandu-se doar masura produsului, NU modelul. Clientul ne va comunica telefonic ori in scris pe email masura pe care o doreste, impreuna cu numele si numarul comenzii, dupa ce a verificat tabelul de marimi afisat pe pagina produsului. Serviciul “Schimb de produse” este achitat de catre client, reprezentand suma de 20 de lei pe care o va plati curierului.

In cazul returului, Se vor refuza coletele livrate prin POSTA ROMANA expediate cu aviz pentru ridicarea din sediile postale ,Se vor accepta coletele care ajung la sediul PERFECT FASHION!  IN CAZUL IN CARE PRODUSUL PREZINTA DEFECTE LA LIVRAREA ACESTUIA AVETI OBLIGATIA SA ANUNTATI TELEFONIC IN TERMEN DE 24 ORE , IAR IMPREUNA CU PRODUSUL IN MOMENTUL RETURNARII ATASATI O FOAIE SCRISA DE CATRE DVS IN CARE PRECIZATI ACEST ASPECT. IN CAZUL IN CARE ACEASTA CONDITIE NU ESTE RESPECTATA  NU SE VA ACCEPTA RETURUL.