RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, intr-un termen de maximum 14 zile calendaristice de la receptia produsului, insotite de factura, in amabalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice, la adresa: BLVD THEODOR PALLADY NR 287, Sector 3, Bucuresti.. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. Ruperea sigiliului de securitate atasat produsului atrage dupa sine scoaterea produsului din categoria celor returnabile!
Intentia de returnare se va comunica fie telefonic, fie prin e-mail!
In cazul returnarii produselor in conditiile de mai sus, Operatorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de Utilizator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile lucratoare, de la data primirii returului, prin transfer bancar. Costurile legate de rambursarea produselor cad in mod integral in sarcina Utilizatorului. In cazul in care produsele nu au fost utilizate conform destinatiei lor normale, Operatorul poate solicita repararea prejudiciului datorat utilizarii neconforme a produsului.
In cazul in care se returneaza o parte din produse (sau toate produsele) si initial s-a beneficiat de transport gratuit si/sau schimb gratuit, se va retine si costul transportului in momentul rambursarii banilor.
Mentionam ca Nu acceptam colete cu ramburs si/sau plata transportului la destinatar!
Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.
Inainte de a alege returnarea produselor va recomandam sa contactati departamentul de relatii cu clientii pentru a gasi solutia cea mai buna in rezolvarea problemei dvs.

RESTITUIREA BANILOR:

A. Restituirea banilor se face prin virament bancar, in termen de 14 zile de receptia returului, conform O.U.G 34/2014, art.13, alin. 1, 2 si 3 .
B. In cazul in care ati avut transport gratuit la o comanda de peste 300 lei si doriti sa returnati un produs sau produsele din comanda, se va retine taxa de transport de 18 lei.
C. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului